Πηγές ΝΔ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει συνάντηση με τον κ. Καμμένο

Πηγές ΝΔ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει συνάντηση με τον κ. Καμμένο

Με τον τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, επικοινώνησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Ο Π. Καμμένος ενημέρωσε τον Β. Κικίλια για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ενώ εξέφρασε τη βούλησή του να ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μόναχο, όπου θα συμμετέχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο επεσήμαναν πως ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο. «Ο υπουργός Άμυνας, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Β. Κικίλια». 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές. 

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ έχει ζητήσει την άμεση σύγκληση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία των υπουργών Άμυνας, Εξωτερικών αλλά και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Σημειώνεται πως αύριο Πέμπτη συνεδριάζει για όλες τις εξελίξεις, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Φωτογραφία intime news