Το πολιτιστικό πρόγραμμα των Μενάνδρειων 2018

Το πολιτιστικό πρόγραμμα των Μενάνδρειων 2018

Πλούσιο είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα των Μενανδρείων 2018 με πλήθος μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων έως και τις 2 Οκτωβρίου. Εξαιρετικές παραγωγές θεάτρου και μουσικής θα πραγματοποιηθούν σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, χαρίζοντας στους θεατές αξέχαστες φθινοπωρινές βραδιές. Οι περισσότερες παραστάσεις και συναυλίες θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δράμα των πυρόπληκτων στους οποίους, όπως τόνισε, θα προσφερθούν τα έσοδα από τις εκδηλώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Μενανδρείων:

Στο Ζηρίνειο Στάδιο, απόψε στις 21:00, εμφανίζεται ο σπουδαίος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τη Μιρέλα Πάχου.
Ο γνωστός καλλιτέχνης με την τεράστια πορεία στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού υπόσχεται μια ατμοσφαιρική βραδιά με τις μεγάλες του επιτυχίες. (Γενική είσοδος 5 ευρώ)

Αύριο Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 21:00, θα απολαύσουμε τη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Μόλις χώρισα» με τη συμμετοχή γνωστών ηθοποιών που υπόσχονται δύο ώρες άφθονου γέλιου. (Γενική είσοδος 8 ευρώ).

Την Κυριακή στις 20:30 στο Θέατρο Εργατικών Κατοικιών (1η Μάη, Κάτω Κηφισιά), ο Γιώργος Γερολυμάτος με το μουσικό του σχήμα θα παρουσιάσει τραγούδια των Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Χιώτη κ.α. (Είσοδος ελεύθερη).

Τη Δευτέρα στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30, παρουσιάζεται η παιδική θεατρική παράσταση του Γιάννη Καλατζόπουλου «Η νεράιδα του Φεγγαριού» με τη Σάρα Εσκενάζη. (Είσοδος ελεύθερη).

Την ίδια ώρα, την Τρίτη στο Εντευκτήριο της Εκάλης, δύο καλλιτέχνες της νέας γενιάς η Αγάθη Κοσκινά και ο Σπύρος Κλείσσας, με μαέστρο τον Θωμά Κοντογεώργη, θα ερμηνεύσουν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και άλλων γνωστών συνθετών. (Είσοδος ελεύθερη).

Στις 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Γήπεδο Μπάσκετ των Αλωνίων (Οδός Μπακογιάννη, Κηφισιά), η γνήσια λαϊκή φωνή του Μιχάλη Δημητριάδη μας υπόσχεται μια όμορφη βραδιά λαϊκού τραγουδιού, ενώ την επόμενη μέρα την ίδια ώρα στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς θα υποδεχτούμε τους θρυλικούς CHARMS που θα μας ταξιδέψουν στις χρυσές δεκαετίες της ροκ μουσικής, κάτι που θα συμβεί και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα στο Άλσος Κηφισιάς από τους ROCKNET. (Είσοδος ελεύθερη).