Το Ποτάμι για Novartis: Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη

Το Ποτάμι για Novartis: Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη

Σε «παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών του στη Δικαιοσύνη και στο ανακριτικό έργο χωρίς να σέβονται την ανεξαρτησία των θεσμών» σε σχέση με την υπόθεση της Novartis, αναφέρεται το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

Το κόμμα με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη τονίζει πως «ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να λέει για το σκάνδαλο Novartis, ότι χρειάζεται σεβασμός στο νόμο, απαρέγκλιτη τήρηση των διαδικασιών και των κανόνων, νηφαλιότητα, ψυχραιμία. Προφανώς τα λέει για να τα ακούει ο ίδιος και οι υπουργοί του, γιατί είναι ακριβώς αυτά που δεν κάνουν. Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη και στο ανακριτικό έργο και δε σέβονται την ανεξαρτησία των θεσμών» ενώ προσθέτει πως «αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα μικροπολιτικά παιχνίδια κι όχι η πλήρης διαλεύκανση του σκανδάλου που επιζητούν οι πολίτες».

Η ανακοίνωση καταλήγει με το σχόλιο πως «είναι θετικό πάντως, που ο πρωθυπουργός υιοθέτησε την πρόταση του Ποταμιού, όπως διατυπώθηκε και αναλυτικά χθες από τον Σταύρο Θεοδωράκη, να διεκδικήσει το ελληνικό δημόσιο, τα χρήματα από τη Novartis».

Φωτογραφία: Intime News