Προσαγωγή 35χρονης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι

Προσαγωγή 35χρονης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι

Στην προσαγωγή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μίας γυναίκας 35 ετών, η οποία χαρακτηρίζεται ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ έρευνες διεξάγονται και στην κατοικία της γυναίκας που θεωρείται ως η βασική ύποπτη για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν η 35χρονη γυναίκα, που κατοικεί στην Αθήνα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, δεν έχει ομολογήσει την πράξη της, ενώ όπως αναφέρεται η ΕΡΤ η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει το θύμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η βασική ύποπτη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Κατά με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη, ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη, ενώ την κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα.

Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί και μια ακόμη γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στην φερόμενη ως δράστιδα.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση με το καυστικό υγρό είχε πραγματοποιηθεί το πρωί της 20ης Μαΐου στην περιοχή της Καλλιθέας, στην είσοδο του κτιρίου που εργαζόταν η 34χρονη γυναίκα, η οποία και έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς