Πρώτη δήλωση του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη δήλωση του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Την πρώτη δημόσια δήλωσή του έκανε ο 27χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Είκοσι μέρες μετά τις καταγγελίες για βιασμό, ο νεαρός που συνελήφθη από την αστυνομία απέστειλε δήλωση στον ΑΝΤ1, την οποία ο σταθμός πρόβαλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μέσω της δήλωσής του ο 27χρονος ζητά να έχει ίση αντιμετώπιση με την 24χρονη που προχώρησε στην καταγγελία, καθώς όπως λέει «το να προβάλλεται η μια μόνο εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον».

Ο ίδιος σημειώνει ότι «στη δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια», ενώ σε άλλο σημείο της δήλωσης, αναφέρει ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι η μεταξύ τους σωματική επαφή έγινε με «την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της».

Συμπληρωματική κατάθεση 24χρονης

 

Αύριο, Παρασκευή, στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική κατάθεση.

Την ίδια ώρα, κοπέλα που έχει δεχτεί ανάλογη πρόσκληση σε τέτοιο πάρτι μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Είχαμε πρόκληση για συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι» ανέφερε. «Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη μέρα γίνονταν πάρτι σε δύο ξενοδοχεία» είπε επίσης, σημειώνοντας πως, στο πάρτι που έγινε σε άλλο ξενοδοχείο, ήρθε η αστυνομία και από τη ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε, γιατί θα μπλέξετε».