Ρουσφετολογική τοποθέτηση διοικήτριας σε νοσοκομείο-φάντασμα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Ρουσφετολογική τοποθέτηση διοικήτριας σε νοσοκομείο-φάντασμα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Για ρουσφετολογική τοποθέτηση υπαλλήλου σε θέση διοικήτριας νοσοκομείου που δεν λειτουργεί κατηγορεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) την κυβέρνηση, μετά το διορισμό ως αντιπροέδρου στο Νοσοκομείο Σαντορίνης ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, φίλου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

«Τα δικά τους παιδιά τα προστατεύουν με προκλητικό τρόπο. Τους παραχωρούν προνόμια με το τσουβάλι, όπως για παράδειγμα σε νοσοκομείο της Πάτρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, που περιγράφει την υπόθεση της συγκεκριμένης υπαλλήλου και κάνει λόγο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει «μαγαζί-γωνία τα νοσοκομεία».

«Ορίστηκε διοικήτρια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Νοσοκομείο Θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η κυβέρνηση έκλεισε το εν λόγω νοσοκομείο πριν από έναν χρόνο, φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών» σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Και συμπληρώνει ότι παρά την παράνομη είσπραξη της σύνταξης του πατέρα της και τον καταλογισμό αχρεωστήτως καταβληθέντων, «απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από το ελληνικό Δημόσιο, την Εφορία, την ώρα που οι εφορίες ξεζουμίζουν φουκαράδες ή η κυβέρνηση δεν διστάζει να εκπλειστηριάζει διαρκώς πρώτες κατοικίες».

Φωτογραφία Intime News