SEAJETS: Με άνεση, ταχύτητα και μοναδικές προσφορές… το «Champion Jet 2» σας ταξιδεύει σε Σέριφο, Σίφνο & Μήλο

SEAJETS: Με άνεση, ταχύτητα και μοναδικές προσφορές… το «Champion Jet 2» σας ταξιδεύει σε Σέριφο, Σίφνο & Μήλο

Φέτος το καλοκαίρι όλοι θέλουν να ταξιδέψουν με ασφάλεια, άνεση ταχύτητα και.. οικονομικά στους αγαπημένους τους προορισμούς. Η Seajets είναι η εταιρεία που προσφέρει τα παραπάνω. Με το μεγαλύτερο στόχο ταχύπλοων διεθνώς, εξυπηρετεί 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Η εταιρεία «ρίχνει» στη μάχη των θαλάσσιων μεταφορών το «Champion Jet 2». Με δύο καθημερινές αναχωρήσεις από τον Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, είναι το ταχύτερο οχηματογωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1.100 επιβατών και 180 οχημάτων. Εκτός από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει το πλοίο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είναι ιδιαιτέρως γρήγορο. Οι ταξιδιώτες φτάνουν στη:

- Σέριφο σε 2 ώρες και 5 λεπτά

- Σίφνο σε 2 ώρες και 30 λεπτά &

- Μήλο σε 3 ώρες και 20 λεπτά

Όμως το φετινό καλοκαίρι «κρύβει» και προσφορές. Έτσι λοιπόν όσοι κάνουν «early booking» έχουν έκπτωση 25%, μια προσφορά που ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Οι τρίτεκνοι δικαιούνται έκπτωσης 20%, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι επίσης έκπτωση 20%. Σε ό,τι αφορά στις εκπτώσεις στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μικρού μήκους και αυτή είναι 20%.

Η SEAJETS προσαρμοζόμενη στη συνεχώς μεταβαλλόμενη περίοδο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική κρατήσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Είστε μόνιμος κάτοικος; Join the club…

Για τους μόνιμους κατοίκους Σερίφου-Σίφνου και Μήλου έχουν προβλεφθεί ειδικές προσφορές. Ειδικότερα μπορούν να γίνουν μέλη στο SEACLUB και με τρία απλά βήματα να κερδίσουν έκπτωση 20%. Ειδικότερα:

- Κατά την εγγραφή σας, εισάγετε στο κατάλληλο πεδίο τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (εναλλακτικά αποστείλετε στο email [email protected] βεβαίωση μόνιμου κατοίκου που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Κ.Ε.Π.).

- Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα λάβετε εντός 2 εργάσιμων ημερών email ότι η αίτησή σας έγινε αποδεκτή.

- Πλέον μπορείτε κάνοντας χρήση του αριθμού σας SEACLUB κατά την κράτηση σας να λαμβάνετε αυτόματα έκπτωση 20% και να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια του SEAJETS SEACLUB

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:        

www.seajets.gr

210 7107710

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα