"Στην πραγματικότητα ούτε καν του μίλησα", δηλώνει ο V. Putin για το δείπνο του με τον M. Flynn

"Στην πραγματικότητα ούτε καν του μίλησα", δηλώνει ο V. Putin για το δείπνο του με τον M. Flynn

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin δεν μίλησε σχεδόν καθόλου με τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Michael Flynn όταν παρακάθισαν σε δείπνο στη Μόσχα το 2015, διαβεβαίωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Οι σχέσεις του Michael Flynn με τη Μόσχα βρίσκονται στο μικροσκόπιο στις ΗΠΑ με φόντο τις καταγγελίες περί ανάμειξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016. Μια φωτογραφία που δημοσιεύεται συχνά όπου απεικονίζεται ο Flynn να κάθεται δίπλα στον Putin σε ένα δείπνο στάθηκε αφορμή για υπονοούμενα ότι οι δύο άνδρες είχαν στενότερες σχέσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή του NBC News «Sunday Night» με την Μέγκιν Κέλι, ο Vladimir Putin περιέγραψε το δείπνο εκείνο ως μια εκδήλωση ρουτίνας.

«Εκφώνησα την ομιλία μου. Κατόπιν μιλήσαμε για κάποια άλλα ζητήματα. Και εγώ σηκώθηκα κι έφυγα. Έπειτα μου είπαν: «ξέρετε ήταν ένας Αμερικανός κύριος, που εμπλέκεται σε διάφορα πράγματα. Εργαζόταν κάποτε στις υπηρεσίες ασφαλείας» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Αυτό ήταν. Στην πραγματικότητα ούτε καν του μίλησα. Αυτό είναι το εύρος των επαφών μου με τον κύριο Flynn» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ