Στουτγκάρδη: Μία νεκρή και 2 τραυματίες από επίθεση Σύρου πρόσφυγα

Στουτγκάρδη: Μία νεκρή και 2 τραυματίες από επίθεση Σύρου πρόσφυγα

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και άλλοι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στην πόλη Ρόιτλινγκεν, κοντά στην πόλη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, μετά από επίθεση με ματσέτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης ο δράστης είναι ένας Σύρος πρόσφυγας 21 ετών. Ο 21χρονος κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι, σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε ακόμη δύο ανθρώπους πριν συλληφθεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο Σύρος φέρεται να είχε μία αντιπαράθεση με τη γυναίκα την οποία σκότωσε, πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για το αίτιο της επίθεσης. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο δράστης ήταν μόνος του και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε συνεργό. 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης, αμέσως μετά την τέλεση του εγκλήματος και σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να κυνηγά ένα περιπολικό της αστυνομίας και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που δήλωσαν ότι ύποπτος φαινόταν εντελώς εκτός εαυτού όταν διέπραξε την άγρια δολοφονική επίθεση.