Συναγερμός για «περιστατικό με χημικά» στο νότιο Λονδίνο

Συναγερμός για «περιστατικό με χημικά» στο νότιο Λονδίνο

Συναγερμός σήμανε στο νότιο Λονδίνο, στην περιοχή Lee, μετά από αναφορές για περιστατικό με χημικά το πρωί του Σαββάτου σύμφωνα με βρετανικά μμε. Οι φόβοι για το περιστατικό ενισχύθηκαν μετά από αδιαθεσία κατοίκων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αναφέροντας πως αντιμετώπιζαν προβλήματα από κάποια άγνωστη ουσία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αποκλείσανε άμεσα την περιοχή.

«Εβλεπα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να βρίσκονται έξω από το σπίτι μου. Αστυνομικός μου είπε πως υπήρχαν άνθρωποι που διαμαρτύρονταν πως είχαν κάποιου είδους ερεθισμό. Έχουν μεταφερθεί όλοι στο νοσοκομείο», δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής.

Ακόμη δεν είναι γνωστό πόσοι νοσηλεύονται, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως αστυνομικός του είπε πως «διερευνούσαν εάν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία, αλλά τους κάλεσε να μην πανικοβληθούν. Νομίζουν ότι προέρχεται από το σύστημα αποχέτευσης».

Σύμφωνα με την Independent αξιωματούχος δήλωσε, πως «υπήρχε μια μυρωδιά άγνωστης χημικής ουσίας στην περιοχή, που διερευνάται. Μερικοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους».

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς