Συνεχίζονται οι ουρές στο μετρό για τα μονά εισιτήρια

Συνεχίζονται οι ουρές στο μετρό για τα μονά εισιτήρια

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για όσους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς θέλουν να βγάλουν μονά εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους. Ουρές παρατηρούνται ξανά στους σταθμούς του μετρό διότι τα αυτόματα μηχανήματα που εκδίδουν το νέο εισιτήριο, είναι πολύ λίγα.

Στον σταθμό του μετρό «Άγιος Αντώνιος», τρεις ουρές είχαν δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί μπροστά από τα ισάριθμα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, των οποίων η χρήση φαίνεται να δυσκολεύει όλες τις ηλικίες.

Την ίδια στιγμή, φοιτητές και ηλικιωμένοι περίμεναν στο εκδοτήριο του σταθμού, καθώς μόνο από εκεί μπορούν να προμηθευτούν τα μειωμένα εισιτήρια.

Ο ΟΑΣΑ προτρέπει τους πολίτες στην αγορά των πολλαπλών εισιτηρίων, μη δίνοντας σημασία στις ουρές που σχηματίζονται αυτές τις μέρες ενώ σημειώνεται ότι οι αυτόματοι πωλητές δεν εκδίδουν εκπτωτικά εισιτήρια (0.60 ευρώ) ενώ δεν δέχονται ούτε χαρτονομίσματα π.χ των 20 ευρώ για όσους επιθυμούν να αγοράσουν το ενιαίο εισιτήριο του 1,40 ευρώ. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά σε όλο το δίκτυο της ΣΤΑΣΥ έχουν εγκατασταθεί 300 αυτόματοι πωλητές, ωστόσο οι πολίτες παραπονιούνται ότι υπάρχουν σταθμοί που λειτουργεί μόνο ένα καινούριο μηχάνημα όπως π.χ. στον σταθμό της Αγίας Παρασκευής.