«Τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό SOS μου έδωσαν την πιο ζέστη αγκαλιά»

«Τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό SOS μου έδωσαν την πιο ζέστη αγκαλιά»

Τη ζεστασιά που ένιωσε από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, στη Θεσσαλονίκη, το οποίο επισκέφθηκε προτού αναχωρήσει για την Αθήνα, το Σάββατο, μετά και την παρουσία του στους εορτασμούς για τον πολιούχο της Θεσσαλονίκης, Άγιο Δημήτριο, θέλησε να μοιραστεί ο πρωθυπουργός. Με ανάρτησή του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε ότι η αγάπη των παιδιών «θυμίζει το λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε».

Ο πρωθυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από από τα παιδιά του Παιδικού χωριού SOS, συνομίλησε με πολλά από αυτά, ενώ με τη σειρά τους του χάρισαν μια ζωγραφιά. Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε και με τον διευθυντή της δομής, Άκη Δρεπανίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη σημασία του χωριού.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Σήμερα, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o πρωθυπουργός έγραψε στο μήνυμά του: «Χθες πέρασα την ημέρα μου στη Θεσσαλονίκη και στα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου. Ενημερώθηκα για το σπουδαίο έργο που γίνεται στα @sosvillagesgr και έφυγα με μια πολύ γλυκιά ζωγραφιά που μου έφτιαξαν τα παιδιά αλλά και την πιο ζέστη αγκαλιά να μου θυμίζει το λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ