Τα πιο τρελά στοιχήματα στον κόσμο!

Τα πιο τρελά στοιχήματα στον κόσμο!

Είναι γεγονός ότι όσο το online στοίχημα αναπτύσσεται τόσο αυξάνεται και η εφευρετικότατα των μπουκ στην ποικιλία αγορών. Τα ειδικά στοιχήματα είναι όλο και πιο ευφάνταστα, πρωτότυπα και διασκεδαστικά και σε Στοιχηματικές Εταιρείες όπως η Fonbet Greece αποτελούν και την αγαπημένη. Οι παίκτες αρέσκονται να ψάχνουν σε αυτά ψυχαγωγία και κυνήγι της τύχης με μικρά πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις. Είναι κάτι σαν το παλιό στοίχημα που μπορεί να έβαζαν μεταξύ τους δύο φίλοι.

Ο παίκτης πάντα θέλει πιο πολλά

Παρόλα αυτά, όσα και να προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, πάντα οι παίκτες ενδέχεται να ζητήσουν κάτι περισσότερο.

Γι' αυτόν τον λόγο εξάλλου πολλές Nόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα προσφέρουν και υπηρεσία «Φτιάξτο Μόνος σου» ή «Build a Bet». Δηλαδή να έχει ο παίκτης τη δυνατότητα να ζητήσει ένα στοίχημα το οποίο δεν προσφέρεται στην πλατφόρμα του εκάστοτε μπουκ.

Κάπως έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ψάξουμε και να ανατρέξουμε για παράξενα πονταρίσματα που έχουν γράψει ιστορία, είτε ως αγορές, είτε ως ποσά, είτε και με τον τρόπο που παίχτηκαν και τον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν.

Οι ιστορίες είναι αμέτρητες αλλά τρεις από αυτές είναι πραγματικά απίστευτες κι όμως αληθινές.

«Αυτός θα γίνει μπαλαδόρος»

Ήταν Σεπτέμβριος του 1998 στο Ρέξαμ της Ουαλίας, όταν ο Πίτερ Έντουαρντς είδε τον εγγονό του, μόλις 18 μηνών τότε, να κλωτσάει μία μπάλα ποδοσφαίρου. Η χαρά του παππού; Απερίγραπτη. Το πήγε όμως ακόμη παραπέρα. Ο Έντουαρντς πίστεψε ότι ο μικρός μπόμπιρας θα γίνει μεγάλος παίκτης, θα παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Και ποιος δεν το πιστεύει όταν βλέπει το παιδί του ή το εγγόνι του; Αυτό είναι άλλο ζήτημα όμως. Ο Ουαλός παππούς όμως είπε να ισχυροποιήσει την προσδοκία του και να πει ότι θα βάλει και λεφτά σε αυτό. Πώς; Ζήτησε από μία στοιχηματική να ποντάρει στο γεγονός ότι ο εγγονός του θα παίξει για την εθνική ομάδα της Ουαλίας στο ποδόσφαιρο. Πόνταρε σε αυτό 50 λίρες με πιθανή επιστροφή τις 125.000. Και το όνομα αυτού; Χάρι Γουίλσον. Ο ακραίος μέσος στα 16 του έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Ουαλίας, ενώ τώρα παίζει στη Φούλαμ αφού έχει περάσει από Λίβερπουλ, Κρου, Χαλ, Ντάρμπι, Μπόρνμουθ και Κάρντιφ.

Ο Λουίς Σουάρες δαγκώνει

Ο Ουρουγουανός στράικερ είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει είναι πολλοί και σημαντικοί. Έχει -ή μάλλον για την ακρίβεια είχε- και ένα κακό ελάττωμα. Αν ήσουν αντίπαλος και τον νευρίαζες πολύ, αυτός άρχιζε να δαγκώνει. Το πιο διάσημο δάγκωμά του ήταν αυτό στον Ιταλό κεντρικό αμυντικό Τζιόρτζιο Κελίνι στο Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Πριν από αυτό βέβαια είχαν προηγηθεί κι άλλα. Η φήμη αυτή όμως ιντρίγκαρε μία στοιχηματική εταιρεία στη Νορβηγία να προσφέρει την εξής αγορά: «Να δαγκώσει κάποιον παίκτη ο Σουάρες στο Μουντιάλ». Αυτό έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία. Μάλιστα η απόδοση στο «Ναι» ήταν στο 175.00! Αν αναρωτιέστε πόσοι παίκτες πόνταραν σε αυτό, η απάντηση είναι... 167! Αυτοί οι 167 παίκτες λοιπόν θα πρέπει να πανηγύρισαν έξαλλα την ώρα που ο Σουάρες δάγκωσε τον Κιελίνι στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ιταλία.

Έχουν φαντασία οι Ουαλοί

Τελικά εκεί στην Ουαλία έχουν μεγάλη ευρηματικότητα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι τα δύο από τα τρία πιο παράξενα στοιχήματα στον κόσμο έρχονται από τη δική του χώρα. Γενικά στο Νησί (τη Μεγάλη Βρετανία δηλαδή) όλοι ασχολούνται ιδιαίτερα με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, αλλά φαίνεται ότι οι Ουαλοί «το έχουν» λίγο παραπάνω από τους Άγγλους, τους Σκωτσέζους και τους Ιρλανδούς.

Ένας Ουαλός παίκτης του στοιχήματος λοιπόν αποφάσισε να κάνει το εξής ποντάρισμα το 1989 και ο μπουκ που το αποδέχτηκε του προσέφερε απόδοση 6.749!!!. Η απόδοση είναι απίστευτη, αλλά μήπως και το στοίχημα που έπαιξε τι ήταν; Συνδύασε λοιπόν σε ένα παρολί τα εξής ενδεχόμενα με ποσό πονταρίσματος τις 30 λίρες:

To 2000 να είναι ακόμη ενεργή η μυθική ροκ μπάντα των U2, οι αυστραλιανές σαπουνόπερες, EastEnders και Neighbours να παίζουν ακόμη στο BBC και ο βρετανός μουσικό, τραγουδιστής και ηθοποιός, Κλιφ Ρίτσαρντ να έχει πάρει τον τίτλο τιμής του Ιππότη. Η Ladbrokes αποδέχτηκε το στοίχημα και κλήθηκε να πληρώσει 194.400 λίρες στον Ουαλό παίκτη. Δηλαδή πλήρωσε μία απόδοση στο 6.480 για το συγκεκριμένο ποντάρισμα.

Οι παράδοξες ιστορίες με τα πιο τρελά πονταρίσματα είναι πάντα συναρπαστικές, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια οφείλουν και πρέπει να είναι πρώτα ψυχαγωγία και μετά να σκεφτόμαστε την οποιαδήποτε επιδίωξη κέρδους. Μόνο έτσι υπάρχει νόμιμο, ασφαλές και υπεύθυνο στοίχημα.