Θ. Σοφός: Βλαβεροί για την κοινωνία οι ισχυρισμοί Π. Πολάκη για τον Β. Μπεσκένη

Θ. Σοφός: Βλαβεροί για την κοινωνία οι ισχυρισμοί Π. Πολάκη για τον Β. Μπεσκένη

Βλαβερά για την κοινωνία χαρακτηρίζει τα γραφόμενα του Παύλου Πολάκη ο συνήγορος της οικογένειας του Βασίλη Μπεσκένη, ενώ την ίδια ώρα στενός φίλος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου διαψεύδει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σταμάτησε να ασχολείται με την υπόθεση λόγω του θανάτου.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορος της οικογένειας του Βασίλη Μπεσκένη, Θέμης Σοφός, είπε πως οι τοποθετήσεις του Π. Πολάκη είναι βλαβερές όχι μόνο για την κυβέρνηση και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την κοινωνία γενικότερα.

Ο κος Σοφός τόνισε πως τα γραφόμενα του κου Πολάκη, σύμφωνα με τα οποία αυτός έπαψε να ασχολείται με την υπόθεση διότι ο Βασίλης Μπεσκένης απεβίωσε δεν ευσταθούν βάσει των προτάσεων του στο δικαστήριο. «Προέβαλε ισχυρισμούς και επιχειρήματα και το δικαστήριο τα απέρριψε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν του έδωσε σημασία γιατί πέθανε; Μάλλον ήθελε να πει πως δεν είχε λόγο να ασχοληθεί αφού δεν έχει κανένα νόημα αυτή η αντιδικία. Η Δικαιοσύνη έδωσε το νόημα, δικαιώνοντας την μνήμη του Βασίλη και την οικογένειά του».

Από την πλευρά του, ο επίσης δημοσιογράφος και φίλος του Βασίλη Μπεσκένη, Γιάννης Χρηστάκος, υποστήριξε σε ανάρτησή του στο facebook ότι ο κ. Πολάκης «έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον».

Υπενθυμίζεται πως χθες μετά την καταδίκη του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για εξύβριση του Β. Μπεσκένη, ο Π. Πολάκης αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στο δια ταύτα της απόφασης υποστήριξε πως δεν ασχολήθηκε «επισταμένα» με την αγωγή λόγω του θανάτου και άφησε να εννοηθεί πως στο εφετείο η απόφαση θα είναι διαφορετική.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς