Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 62χρονος που απειλούσε να βάλει φωτιά σε συμβολαιογραφείο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 62χρονος που απειλούσε να βάλει φωτιά σε συμβολαιογραφείο

Έληξε πριν από λίγο το περιστατικό με τον 62χρονο άνδρα, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί σε συμβολαιογραφικό γραφείο, το οποίο περιέλουσε με βενζίνη απειλώντας να βάλει φωτιά. Ειδικοί διαπραγματευτές της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο τον έπεισαν να παραδοθεί και αυτή την ώρα κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου ανακρίνεται.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το κτήριο εκκενώθηκε, ενώ ο 62χρονος παρέμενε επί ώρα μέσα μιλώντας με διαπραγματευτές της αστυνομίας, οι οποίοι τελικά τον έπεισαν να παραδοθεί.

Στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, οχήματα του ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη, ενώ μετά από εντολή για να εκκενωθεί το κτίριο, οι περισσότεροι ένοικοι κατέβηκαν στο ισόγειο. Κλειστή παρέμεινε η οδός Φράγκων.

Οικονομικές διαφορές με συμβολαιογράφο από προηγούμενη επιχειρηματική συνεργασία τους φαίνεται ότι αποτέλεσαν τα αίτια για τη σημερινή του πράξη.

Πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που το Σεπτέμβριο του 2011 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει έξω από υποκατάστημα τράπεζας της Θεσσαλονίκης, περιλούζοντας το σώμα του με αέριο. Τότε, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών κατάφερε να σωθεί

Φωτογραφία: Intimenews