Tον Π. Παυλόπουλο υποδέχθηκε ο Ν. Βούτσης για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Tον Π. Παυλόπουλο υποδέχθηκε ο Ν. Βούτσης για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, υποδέχθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο σαλόνι του προέδρου της Βουλής παραβρέθηκαν επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Αναστάσιος Κουράκης, οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης και ΓΕΝ αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης. Παρέστησαν ακόμη, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος. Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, το Ποτάμι, ο βουλευτής, Γιώργος Μαυρωτάς και την Περιφερειάρχη Αττικής, η Αικατερίνη Παλιού.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα

Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική

Η νεότερη εξέλιξη στις επεμβάσεις της καρδιάς