ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορεία απο Δευτέρα η σύνδεση Α. Λιοσίων - Νερατζιώτισσα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορεία απο Δευτέρα η σύνδεση Α. Λιοσίων - Νερατζιώτισσα

Στη δρομολόγηση λεωφορείων που θα συνδέουν το Σταθμό Α. Λιοσίων με τη Νερατζιώτισσα προχωρά το υπουργείο Μεταφορών, από την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και μέχρι την ολοκλήρωση των έργων που γίνονται, ώστε, όπως σημειώνει, να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασύνδεση και μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία .

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία κατοίκων, επιβατών και χρηστών, αλλά είναι προσωρινή και για ένα έργο που έχει καθυστερήσει 15 ολόκληρα χρόνια γίνεται πραγματικότητα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα απαιτούμενα έργα στις Αχαρνές αναμένεται να ολοκληρωθούν από τον ΟΣΕ μέχρι το Δεκέμβριο, ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους να δοθεί η δυνατότητα να πυκνώσουν τα δρομολόγια.

Μέσα στο φθινόπωρο η ηλεκτροκίνηση έως και τον Πειραιά θα είναι γεγονός, με την ολοκλήρωση του έργου της ΕΡΓΟΣΕ, ενώ ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν η Β' φάση του Σταθμού Λαρίσης και η υπογειοποίηση των Σεπολίων.

Με τα έργα αυτά, υποστηρίζει το υπουργείο, οι συνδέσεις με Κιάτο, Αεροδρόμιο και Χαλκίδα γίνονται απευθείας και ηλεκτροκίνητα και όχι με αλλαγή συρμών και ταλαιπωρία.