Υπερήφανος δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης για την «αντιφασιστική συνείδηση του γιου του»

Υπερήφανος δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης για την «αντιφασιστική συνείδηση του γιου του»

Υπερήφανος για τον γιο του δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, μετά την σύλληψή του κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι. «Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιναζιστική και αντιφασιστική συνείδηση του γιου μου», ήταν η ατάκα του Π. Σκουρλέτη, ο οποίος νωρίτερα είχε «προκληθεί» από τους βουλευτές του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου.

Ο Υπουργός συμπλήρωσε ότι τόσες μέρες δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό από σεβασμό, αν κι όπως τόνισε, γνώριζε ότι πολλά από όσα σχετικά γραφτήκανε στον διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Προφανώς δεν περιμένω από μεριά της Χρυσής Αυγής οποιαδήποτε ευαισθησία γύρω από ζητήματα δικαιωμάτων, προσωπικών δεδομένων, χάνει κανείς τον χρόνο του να απευθύνεται προς αυτή την πλευρά» σημείωσε επίσης, ενώ τόνισε κλείνοντας: Όταν ακούω τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή, μου έρχονται στο νου τα λόγια του μάρτυρα στη δίκη του Φύσσα και φίλο του Παύλου Φύσσα την φράση ότι «έκαναν σαν κτήνη».

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος υιός του κ. Σκουρλέτη ήταν ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, των επεισοδίων το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Α.Δ.