Υποδοχή με πανό για τον Α. Τσίπρα στα έργα του Μετρό στη Θεσσαλονίκη

Υποδοχή με πανό για τον Α. Τσίπρα στα έργα του Μετρό στη Θεσσαλονίκη

Με επιθεώρηση των εργασιών στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την επίσκεψή του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στον χώρο στις 9:40 και τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, η υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο πρόεδρος της "Αττικό Μετρό", Γιάννης Μυλόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτές του κόμματος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Αλέξανδρας Τριανταφυλλίδης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για την πορεία του έργου και με ειδικό βαγονάκι θα προχωρήσει σε βάθος 650 μέτρων για να συναντήσει τον μετροπόντικα και να δει πώς δουλεύει.

Η επίσκεψή του στα έργα του Μετρό είχαν πάντως και τις πρώτες διαμαρτυρίες.

Ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω των εργοταξίων τον υποδέχθηκε με πανό το οποίο αναγράφει: "Kύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνατε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;"

Τα εγκαίνια του σταθμού πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του περασμένου Μάρτη και οι μετροπόντικες έχουν προχωρήσει 750 μέτρα.