Στην επιθεώρηση εργασίας για τα δεδουλευμένα προσέφυγαν οι εργαζόμενοι στο «Κόκκινο»

Στην επιθεώρηση εργασίας για τα δεδουλευμένα προσέφυγαν οι εργαζόμενοι στο «Κόκκινο»

Στην Επιθεώρηση Εργασίας προσέφυγαν την Δευτέρα οι  εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο», καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μη καταβολή δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι του σταθμού αναφέρουν πως δεν πληρώθηκαν για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ δεν έλαβαν και το καλοκαιρινό επίδομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην καταγγελία τους αναφέρουν πως η εργοδοσία ζήτησε αναβολή της τριμερούς διαδικασίας, στην οπαία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι και η Επιθεώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Αυγούστου σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ εξέφρασε την αγανάκτησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο κατηγορεί πως κάνει διακοπές, την ώρα που οι εργαζόμενοι στα κομματικά ΜΜΕ είναι απλήρωτοι.

«Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

Διαβάστε Περισσότερα