Τι καινούριο φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στα ERPs των εταιρειών
Techradar

Τι καινούριο φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στα ERPs των εταιρειών

Με τη δημιουργική Τεχνητή Νοημοσύνη (GenAI) να είναι στο «στόχαστρο» των περισσότερων επιχειρήσεων, η ανάγκη των εταιρειών να διασφαλίσουν ότι αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη νέα τεχνολογία είναι τεράστια.

Ωστόσο, τα οφέλη της Δημιουργικής Τεχνητής Νοημοσύνης υπερβαίνουν, πλέον, κατά πολύ, τα όρια των chatbots, και επεκτείνονται σε πολλούς τομείς της σύγχρονης επιχείρησης.

O Σχεδιασμός Εταιρικών Πόρων (Enterprise Resource Planning - ERP) συνιστά μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ειδικότερα, βοηθάει τις εταιρείες να λαμβάνουν πιο έξυπνες και αποτελεσματικές αποφάσεις κατά τη διενέργεια σημαντικών αγορών.

Η Epicor είναι από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στην αγορά ERP, κυρίως στις συνεργασίες της με εταιρείες παραγωγής και λιανικής πώλησης, ενώ τώρα έχει «αγκαλιάσει» το μέλλον της AI με τη νέα υπηρεσία Prism GenAI.

Epicor Prism

Σε μια ενημερωτική εκδήλωση, η Epicor περιέγραψε πώς το Prism μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά για τις εταιρείες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι κάθε απόφαση μετράει.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα περιλαμβάνει έναν κώδικα που βοηθά στο να αυτοματοποιούνται επιχειρηματικές διαδικασίες πιο γρήγορα από ποτέ, ενώ είναι διαθέσιμη και μια πλατφόρμα συνομιλίας για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή και τις αγορές.

Η εταιρεία έχει αποκτήσει δυναμικούς πελάτες που έχουν υπογράψει ώστε να δείξουν τη δύναμη του Epicor Prism, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Formula 1 της Visa Cash App RB (VCARB).

Ο υπεύθυνος ERP της ομάδας είναι σε θέση να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο στο Epicor Prism για τη δημιουργία αναφορών παραγωγής και την αυτοματοποίηση διαδικασιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντιδράσει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Το Epicor Prism μπορεί επίσης να αναλύει πληροφορίες από ιστορικά δεδομένα παραγωγής και επιχειρήσεων για να βρίσκει γρήγορα πληροφορίες ή στατιστικά στοιχεία που προηγουμένως μπορεί να χρειάζονταν ώρες για να εντοπιστούν ή να υπολογιστούν. Όλα αυτά είναι προσβάσιμα μέσω πλατφόρμας συνομιλίας που παρέχει πραγματικές απαντήσεις σε πραγματικές ερωτήσεις.

Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της Formula 1, η λήψη αποφάσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου μπορεί να συμβάλει σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα, και η ομάδα VCARB εξετάζει επίσης τη χρήση του Epicor Prism για την αυτοματοποίηση των εσωτερικών εγκρίσεων για τις αγορές, ώστε στελέχη όπως ο επικεφαλής της ομάδας Laurent Mekies και ο διευθύνων σύμβουλος Peter Bayer να μπορούν να εγκρίνουν τις αγορές όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Με πληροφορίες από το Techradar