Amber alert για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Amber alert για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Μεγάλη αναστάτωση συνεχίζει να επικρατεί με τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια, που παραμένουν αγνοούμενα από το απόγευμα της Δευτέρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εντοπίστηκε από την αστυνομία ο άνδρας που ισχυριζόταν πως τα δύο κορίτσια που φαίνονται στο βίντεο ήταν δικά του. 

Οι γονείς των δύο κοριτσιών πίστευαν πως είχαν αναγνωρίσει τα παιδιά σε τηλεοπτικά πλάνα από πλοιάριο που αποβίβαζε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας, όμως αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει.

Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα που εικονίζεται μαζί με τα κορίτσια στο σκάφος, ο οποίος δήλωσε πως τα τέσσερα ανήλικα που συνόδευε ήταν δικά του παιδιά και παιδιά της κουμπάρας του.

Νωρίτερα το πρωί, ο πατέρας των δύο αγνοούμενων κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος, ζητούσε να μεταδοθεί το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση και όποιος γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει μαζί του. 

Ο συντονιστής της έρευνας, Βασίλης Ανδριόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για δύο κορίτσια 9 ετών, με ύψος 1,30 και μακριά καστανά μαλλιά.

Οι γονείς έχουν απευθυνθεί σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, δίχως αποτέλεσμα, ενώ έφτασαν και στο νεκροτομείο στου Γουδή όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού.