Αποσωληνώθηκε ο βουλευτής ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας

Αποσωληνώθηκε ο βουλευτής ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας

Update 16.30. Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα, ο οποίος νωρίτερα είχε διασωληνωθεί με κορονοϊό στην εντατική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φ. Φόρτωμας αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή. 

Ο Φ. Φόρτωμας εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας μετά από έντονα συμπτώματα του κορονοϊού. Ο νεαρός βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαΐου και στις 20 Ιουλίου με τις δύο δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και όπως έλεγε σε συνεργάτες του προγραμμάτιζε την αναμνηστική δόση εντός των εορτών, ωστόσο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό τα Χριστούγεννα και χθες οι θεράποντες γιατορί αποφάσισαν να διασωληνωθεί καθώς παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο.

Ο 40 ετών βουλευτής δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Νωρίτερα, τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση είχαν εκφράσει οι βουλευτές της ΝΔ και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ιωάννης Μπούγας, με ανάρτησή του στο twitter.