Αν είχα όπλο θα τον πυροβολούσα στο κεφάλι

Αν είχα όπλο θα τον πυροβολούσα στο κεφάλι

Ο Τόμας Σάλμπει, ο άνθρωπος που έγινε ευρέως γνωστός από το βίντεο που τον έδειχνε να διαπληκτίζεται με τον δράστη του Μονάχου από το μπαλκόνι του δήλωσε στη Daily Mail πως αν είχε όπλο θα πυροβολούσε τον Αλί Νταβίντ Σονμπόλι στο κεφάλι.

"Το μόνο που είχα ήταν ένα μπουκάλι μπύρας το οποίο και του το πέταξα. Αν είχα όπλο θα τον πυροβολούσα, θα τον πυροβολούσα στο κεφάλι" δήλωσε χαρακτηριστηκά ο κ. Σάλμπει και πρόσθεσε πως "αυτό που του είπα αληθεύει. Είναι ένας δειλός που σκότωσε αθώους ανθρώπους γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά στο κεφάλι του. Με αηδιάζει".

Ο κ. Σάλμπει ήταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του με θέα το εμπορικό κέντρο όταν άκουσε τους πρώτους πυροβολισμούς.

"Οι πυροβολισμοί ήταν ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, Στην αρχή νόμιζα πως ήταν καλάσνικοφ. Όταν κοίταξα κάτω τον είδα να τρέχει. Καθώς ξαναγέμιζε το όπλο του, έπιασα ένα μπουκάλι και του το πέταξα", ειπε.

Η κίνησή αυτή τράβηξε την προσοχή του Σονμπόλι, ο οποίος ανέβηκε στην ταράτσα του γκαράζ και ενώ ο Σάλμπει άρχισε να του φωνάζει ο 18χρονος να πυροβολήσει αρκετές φορές εναντίον του.

"Έπεσα στο πάτωμα αμέσως, αλλά φάνηκε να σταματά. Ήταν η στιγμή που είχε φτάσει η αστυνομία μπροστά από το εμπορικό κέντρο. Δεν ήξεραν πού βρίσκεται, οπότε τους φώναξα ''''Είναι εδώ πάνω, στην ταράτσα του πάρκινγκ".