Εργασίες συντήρησης της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης και της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών την ερχόμενη εβδομάδα

Εργασίες συντήρησης της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης και της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών την ερχόμενη εβδομάδα

Εργασίες συντήρησης της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, αλλά και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την εσωτερική περιφερειακή θα γίνει κοπή βλάστησης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και οι εργασίες θα ξεκινούν στις 9 το πρωί.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνουν στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Θα αποκλειστεί επίσης μια λωρίδα κυκλοφορίας και οι εργασίες θα ξεκινούν στις 6 το πρωί.

Επίσης εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών και στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου της οδού Μαρίνου Αντύπα, με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική. Θα αποκλειστεί επίσης μια λωρίδα κυκλοφορίας και οι εργασίες θα ξεκινούν στις 6 το πρωί. Αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της οδού Μαρίνου Αντύπα και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 6.00 το πρωί.

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα τέλος θα γίνουν και στην κάτω διάβαση της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, που συνδέει την κλινική «Γένεσις» και τον οικισμό Μαλακοπής με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας και ώρα έναρξης των εργασιών στις 8.00'' το πρωί.

Η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας γνωστοποιεί ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη ενώ την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν ως τις 12 το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ