Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επενδύει στη γαλλική σαμπάνια Telmont

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επενδύει στη γαλλική σαμπάνια Telmont

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο αγόρασε ποσοστό στον γαλλικό οίκο σαμπάνιας Telmont, δήλωσε ο μέτοχος που κατέχει το πλειοψηφικό μερίδιο του οίκου Remy Cointreau. Οι πολυτελείς μάρκες συνάπτουν συμφωνίες συνεργασίας με διασημότητες για να διευρύνουν την απήχησή τους.

«Από την προστασία της βιοποικιλότητας στη γη της, μέχρι τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας 100% από ανανεώσιμες πηγές, η Champagne Telmont είναι αποφασισμένη να μειώσει ριζικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, κάνοντάς με περήφανο που συμμετέχω ως επενδυτής», είπε ο Ντι Κάπριο σε δήλωση.

Τον Φεβρουάριο του 2021, η LVMH Moet Hennessy αγόρασε μερίδιο 50% στη εταιρεία σαμπάνιας Armand de Brignac του σταρ της ραπ Jay-Z. 

Ο οίκος Telmont ιδρύθηκε το 1912 και η γαλλική εταιρεία ποτών Remy Cointreau, της οποίας οι αντίπαλοι κατέχουν την Pernod Ricard και την Diageo, αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο της τον Οκτώβριο του 2020.

Ιστορικές μάρκες πολυτελείας σε όλο τον κόσμο έχουν συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με διασημότητες στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν νεότερους πελάτες, με τη σύζυγο του ποπ σταρ του Jay-Z, Μπιγιονσέ να συμμετέχει ήδη στο εμπορικό σήμα αθλητικών ειδών Ivy Park.