Παραμένει άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας

Παραμένει άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας

Για τρίτη μέρα παραμένουν άφαντοι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του οι οποίο καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας. Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα. 

Από τις έως τώρα έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως το ζεύγος Σώρρα δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. εκτιμούν πως ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκός για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία ενδεχομένως και σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν ξεκινήσει από χθες Σάββατο εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και στις ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχουν εκδοθεί εισιτήρια στο όνομα Σώρρα, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί μέσω του κινητού του.

Ο Αρτέμης Σώρρας έστειλε μήνυμα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στο οποίο μιλάει για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του και αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.