Στους 149 οι νεκροί από τον κορονοϊό - Κατέληξε 67χρονος στη Λάρισα

Στους 149 οι νεκροί από τον κορονοϊό - Κατέληξε 67χρονος στη Λάρισα

Τους 149 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης κατέληξε άνδρας 67 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ο άνδρας είναι το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στη Λάρισα. Πριν από τρεις ημέρες, 50χρονος Ρομά από τη Νέα Σμύρνη έχασε τη ζωή του, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ του ΠΓΝΛ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, ένας 75χρονος με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο ΝΙΜΤΣ. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή από σηπτική καταπληξία στις 06:20, ενώ νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού λόγω κορωνοϊού εκτός ΜΕΘ, σε απλή κλίνη, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ακόμα 15 κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 2.678 .

Παράλληλα, διασωληνωμένοι παραμένουν 33 ασθενείς, εκ των οποίων 8 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Το 97% των διασωληνωμένων έχουν υποκείμενα νοσήματα ή είναι άνω των 70 ετών. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 85 ασθενείς