T. Cruz για D. Trump: Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης

T. Cruz για D. Trump: Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Donald Trump εξαπέλυσε σε συνέντευξη Τύπου ο συνυποψήφιός του για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών, Ted Cruz, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων, «παθολογικό ψεύτη», «εκ βαθέων ανήθικο», «νάρκισσο σε βαθμό που δε νομίζω να έχει ξαναδεί ποτέ η χώρα» και ... «καθ'' έξη γυναικά», σύμφωνα με το CNN. 

«Είναι περήφανος ως καθ'' έξη "γυναικάς" ... περιγράφει τις μάχες του με αφροδίσια νοσήματα ως το προσωπικό του Βιετνάμ», δήλωσε ο Ted Cruz, σχολιάζοντας μια εμφάνιση προ δεκαετίας του Donald Trump σε τηλεοπτικό σόου. 

Η σφοδρότατη και βαθύτατα επί προσωπικού επίθεση του T. Cruz έρχεται τη στιγμή που δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον D. Trump έτοιμο να επικρατήσει στην καθοριστική πολιτεία της Ιντιάνα και έπειτα από πρόσφατα σχόλια του τελευταίου για τον πατέρα του T. Cruz .

«Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης, δεν μπορεί να ξεχωρίσει καν την αλήθεια από το ψέμα... πρόκειται για περίπτωση κατευθείαν από τα εγχειρίδια ψυχολογίας, κατηγορεί τους πάντες ότι λένε ψέματα», συνέχισε ο T. Cruz. «Όποιο ψέμα κι αν λέει, το πιστεύει την ίδια στιγμή... ο άνθρωπος είναι εκ βαθέων ανήθικος. Πρόκειται για νταή... Νταής δεν είναι κανείς από δύναμη αλλά από αδυναμία», τόνισε.

Προηγουμένως, o D. Trump είχε επικρίνει τον Rafael Cruz, πατέρα του Ted, αποκαλώντας τον «επαίσχυντο» επειδή είχε καλέσει τους ευαγγελιστές ψηφοφόρους να καταψηφίσουν τον αντίπαλο του γιου του.

Επιπλέον, ο D. Trump είχε αναφερθεί σε δημοσίευμα του ταμπλόιντ National Enquirer - χωρίς να το κατονομάσει- το οποίο υποστήριζε ότι ο Rafael Cruz είχε φωτογραφηθεί με τον (δολοφόνο του John Kennedy) Lee Harvey Oswald μήνες πριν από τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

«Και ο πατέρας του (Ted Cruz), ξέρετε, ήταν με τον Lee Harvey Oswald προτού ο Oswald, ξέρετε, πυροβολήσει. Θέλω να πω, το όλο θέμα είναι γελοίο», είχε πει ο D. Trump σε τηλεοπτική εκπομπή. «Θέλω να πω, τι δουλειά είχε με τον Lee Harvey Oswald, λίγο πριν από το θάνατο (του J. Kennedy). Πριν από τους πυροβολισμούς; Είναι τρομερό», είχε συμπληρώσει.

Το επιτελείο του Ted Cruz είχε απαντήσει αποκαλώντας τον D. Trump «εκτός πραγματικότητας».

«Τα ψευδή, φθηνά, ανούσια σχόλιά του κάθε μέρα δείχνουν την απελπισία του να τραβήξει την προσοχή και την προθυμία του να πει οτιδήποτε για να συμβεί αυτό», δήλωσε η εκπρόσωπος του T. Cruz. «Εμείς αναφερόμαστε στην ελευθερία της αγοράς εργασίας και την ασφάλεια και ο D. Trump σε σκουπίδια από ταμπλόιντ. Και τα ΜΜΕ είναι πρόθυμα να του επιτρέψουν να εξευτελίσει τις αξίες της δημοκρατικής μας διαδικασίας», πρόσθεσε.